Halloween party ideas 2015


Cadrele didactice din judeţul Dolj nu vor mai primi anul viitor bani prin programul „Dezvoltarea carierie didactice“. Constantin Rada, preşedintele FSLI Dolj, a declarat că în 2016 bugetul alocat pentru învăţământ este mai mic decât cel de anul acesta.

Profesorii din Dolj au primit anul acesta 700 de lei pentru formare, însă în luna decembrie au apărut probleme. Cadrele didactice au fost chemate pentru a da explicaţii cu privire la semnăturile date pentru aceşti bani.
Cadrele didactice din Dolj au primit bani prin programul „Dezvoltarea carierie didactice“, finaţnat din fonduri europene.
Ministerul Educaţiei nu a mai recuperat sumele respective pentru că nu sunt documente justificative. „În mod normal, proiectul trebuia închis, însă, în fapt, situaţia stă cu totul altfel, după cum transmit sindicatele. Au apărut deja discuţii despre cum se vor recupera banii, pentru că nu sunt documente justificative.
În ceea ce priveşte o nouă finanţare pentru formare profesională, atât pentru anul în curs, cât şi pentru anul viitor, aceasta este exclusă“, a spus Constantin Rada, preşedintele FSLI Dolj. 

Unii profesori au fost nevoiţi să restituie banii pentru că nu au dorit să stea să dea note explicative. Bugetul alocat pentru învăţământ în anul 2016 este mai mic decât cel pentru 2015.

sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.