Cercetat penal pentru braconaj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Potrivit IPJ Dolj, ieri, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cetate şi  Postului de Poliţie Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 552, în afara comunei Cetate, s-au auzit mai multre focuri de armă. 

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au observat un autoturism, la volanul căruia s-a urcat o persoana şi a demarat către comuna Cetate.
După nici o sută de metri, poliţiştii doljeni au oprit autovehiculul respectiv, iar în interiorul căruia au fost identificaţi patru bărbaţi,  U. CRISTINEL, 41 de ani, conducător auto,  A. CLAUDIU, 33 ani, pasager pe locul din drepata faţă, iar pe bancheta din spate se aflau G. MARCEL, 37 de ani şi P. JANE, 32 de ani, toţi din comuna Orodel.
Poliţiştii au verificat autoturismul şi sub cei doi ocupanţi ai banchetei din spate au descoperit o armă de vânătoare, calibrul 12 mm.

De asemenea, verificând zona in care a fost oprit autoturismul, oamenii legii au găsit 2 cadavre de potârniche. Cei patru au fost conduşi la sediul secţiei, unde U. Cristinel, deţinător legal de armă, a predat 8 cartuşe, calibrul 12 mm, nefolosite, recunoscând totodată faptul că a împuşcat cele două potârnichi, iar la vederea poliţiştilor le-a aruncat.

Cadavrele păsărilor au fost predate reprezemtanţilor D.S.V.S.A. iar arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele doljeanului, întrucât nu avea autorizaţie pentru a iesi la vânătoare şi mai mult decât atât, sezonul de vânătoare pentru potârnichi s-a închis la sfârşitul anului.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.