Halloween party ideas 2015


Agenții vamali bulgari au confiscat nouă kilograme de heroină în zona de trecere a podului dintre  Vidin - Calafat, a anunțat Agenția "Vama".

Drogurile au fost descoperite în dimineața zilei de 02 februarie de către o echipă mobilă a  Vămii Lom , care a oprit pentru a verifica o mașină, în care erau doi bulgari.

Comportamentul neliniștit al conducătorului auto a trezit suspiciuni din partea ofițerilor vamali pentru a examina mașina,  care cu sprijinul unor reprezentanți  ai Poliției de frontieră a fost dusă la terminalul vamal.

La efectuarea unei inspecții amănunțite, s-a constatat că în pragul masinii sunt ascunse pachete de pulbere. Prin  testare, s-a constatat că este heroină. Valoarea totală a lotului interceptat a fost de 9 kg.
Cei doi bulgari au fost arestați.

Cazul a fost preluat pentru investigaţii de Direcția Regională de Poliție Vidin, sub supravegherea Parchetului Regional.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.