Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat, ieri, un autocamion marca DAF, care figura ca fiind căutat de autorităţile franceze.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, ieri de dimineață, pentru a efectua formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Valakov L., în vârstă de 48 ani, la volanul unui autocamion marca Daf, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează ca fiind bun căutat pentru o procedură judiciară, alertă introdusă de Franţa, din data de 24.06.2015.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocamionul, în valoare de 120.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.