Se deschide birou de evidenţa populaţiei la Ciupercenii Noi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Ciupercenii Noi (foto:ecofishdanubius.ro)

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Ciupercenii Noi îşi va deschide activitatea, începând cu data de 10 februarie, orele 11.00 iar cetăţenii din această comună vor putea obţine actele de identitate chiar în localitatea lor de domiciliu, de la sediul serviciului de evidenţă care va funcţiona în Com.Ciupercenii Noi, Stradă Dunării nr.2, Judeţul Dolj.

Programul de funcţionare al serviciului va fi zilnic de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30, în ziua de joi programul prelungindu-se până la orele 18.00.
Prin deschiderea acestui serviciu de evidenţă a persoanelor, se facilitează accesul celor aproximativ 5200 cetăţeni din comună Ciupercenii Noi la obţinerea unui nou act de identitate, se contribuie la diminuarea cheltuielilor, la micşorarea timpului de aşteptare pentru eliberarea unui alt act de identitate, dar şi la micşorarea numărului persoanelor care din diverse motive continuă să păstreze acte de identitate cu valabilitate expirată sau nu îşi oficializează adresa de domiciliu în concordanţă cu modificările adoptate de autorităţile locale.

Principalele documentele ce trebuie să însoţească cererea pentru obţinerea unui act de identitate sunt: actul de identitate vechi (dacă îl mai deţin), certificatul de naştere şi după caz şi cel de căsătorie ori hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, actul pentru spaţiul de locuit. Contravaloarea actului de identitate(7 lei-cartea de identitate sau 1 leu-cartea de identitate provizorie) şi taxa de timbru extrajudiciar (5 lei) vor fi achitate la casieria Primăriei Ciupercenii Noi.
În situaţia în care solicitanţii nu pot prezenţa unul din documentele de stare civilă sau nu pot face dovadă unei adrese de domiciliu, cererile vor fi soluţionate prin eliberarea de cărţi de identitate provizorii cu termen de valabilitate de maxim un an de zile.
În cazul copiilor minori care solicită eliberarea unui act de identitate este obligatoriu că aceştia să fie însoţiţi de unul din părinţi.

Pentru informaţii suplimentare sau alte detalii, cei interesaţi se pot adresa Primăriei Ciupercenii Noi – mail: ciuperceniinoi@cjdolj.ro, tel:0251321002 sau Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj – mail contact@evidentadoli.ro. tel: 0351437039, fax:0251421624.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.