Halloween party ideas 2015


Potrivit IPJ Dolj, ieri, 17.02.2016, în jurul orei 08.30, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi către B. ANDREI, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras două roţi de la autoturismul său. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul fusese parcat pe strada Traian, din Calafat, iar în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras două roţi, autoturismul fiind lăsat …pe nişte cărămizi. 

În aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice de cercetare, poliţiştii din Calafat au identificat autorii furtului stabilind că se numesc A. ȘTEFĂNIŢĂ, de 19 ani, din comuna Moţăţei,  M. IONUŢ, 25 de ani şi G. DANIEL, 19 de ani, ambii din comuna Unirea. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.