Halloween party ideas 2015


Un bărbat în vârstă de 27 de ani a avut parte de o surpiză la Vama Calafat. Autoturismul la volanul căruia se afla, un Audi A4, a fost declarat furat anul trecut.

„Cu ocazia controlului de frontieră şi în urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Italia”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj. 

Șoferul le-a declarat oamenilor legii că nu știa că mașina este dată în urmărire și că el a cumpărat-o din Italia. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru tăiunuire la furt, iar până la lămurirea situației autoturismul în valoare de 16.700 de lei a fost confiscat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.