Halloween party ideas 2015


În data de 07.03.2016, ora 17.30, lucrători ai Secţiei 9 Politie Rurala Cetate au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din locuinţa Liviei B., din Cetate, Dolj mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit faptul că, făptuitorii, în perioada 28.02-07.03.2016, au pătruns în interiorul locuinței prin forţarea unei ferestre din termopan. De asemenea, în aceeași zi, în urma investigațiilor a fost identificat făptuitorul în persoana lui C.Madalin, de 19 ani, din aceeași localitate.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.