Halloween party ideas 2015


În această dimineaţă la ora 11.15, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 553, între localităţile Maglavit şi Poiana Mare, un şofer în vârstă de 33 de ani, din judeţul Argeş în timp ce conducea o cisternă a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Poliţiştii din cele două localităţi şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Mare s-au deplasat la locaţia indicată, traficul fiind deviat pe alte rute, totodată stabilindu-se că nu sunt persoane vătămate în urmă evenimentului rutier. 

De asemenea, având în vedere faptul că în cisternă se aflau 9000 l GPL la faţă locului au fost prezenţi şi pompierii din Calafat. Şoferul va fi sancţionat cu amendă de către poliţiştii doljeni, în momentul de faţă fiind audiaţi martori, totodată încercându-se repunerea pe carosabil a cisternei.


sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.