Halloween party ideas 2015


Asociaţia Proiect pentru o Lume a Oamenilor Mai Buni (APLOMB) Calafat a desfăşurat sâmbătă, de Sf. Constantin şi Elena, o ediţie post-implementare a Festivalului „Juvelnicul cu rânduieli” în localitatea doljeană Ghidici, cu ocazia Zilei Comunei şi a Şcolii Gimnaziale. Cu acest prilej, au fost organizate o expoziţie de costume populare tradiţionale olteneşti, o expoziţie de produse culinare din peşte, o manifestare cultural-artistică pe scena Căminului Cultural şi tradiţionalul concurs „Cea mai bună ciorbă de peşte”.


Festivalul „Juvelnicul cu rânduieli” face parte dintr-un proiect mai amplu implementat în cadrul Programului Operaţional de Pescuit 2007-2013, cu titlul „Reflexii culturale la Calafat – turism şi tradiţii pescăreşti pe malul Dunării”, încheiat cu succes la 2 iunie 2015 şi aflat acum în etapa de sustenabilitate post-implementare.

Mai multe poze găsiţi aici. 

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.