Halloween party ideas 2015


Ofițerii Serviciul de Investigații Criminale au preluat sub escortă, vineri, de la Calafat, un cetățean bulgar căutat de autoritățile din Turcia pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Este vorba de Mehmedov Aliev, de 33 de ani, care a fost depistat de polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pe sensul de intrare în România dinspre Bulgaria. Cetățeanul bulgar, care era dat în urmărire internațională în vederea extrădării în Turcia, a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, iar procurorii au emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.

Oamenii legii au mai precizat că Mehmedov a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj și urmează să fie prezentat în fața magistraților Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.