Arest menţinut pentru Vasilica Vîrban din Calafat, suspectată că şi-a ucis soţul

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Magistraţii Tribunalului Dolj au menţinut măsura arestării preventive faţă de femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, la începutul lunii octombrie 2015, respingându-i solicitarea de a fi plasată în arest la domiciliu. Următorul termen al dosarului în care inculpata este judecată pentru omor asupra unui membru de familie a fost stabilit pentru 12 septembrie a.c.

Judecătorii Tribunalului Dolj i-au respins, Vasilicăi Vîrban, femeia de 64 de ani din Calafat suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, solicitarea de înlocuire a arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, aceasta fiind menţinută după gratii: „Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpata Vîrban Vasilica, ca fiind legală şi temeinică. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare, cu privire la menţinerea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Vîrban Vasilica. Pronunţată în şedinţa publică de la 27 iulie 2016”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei. Femeia a contestat hotărârea Tribunalului, contestaţia ei urmând să se judece mâine, la Curtea de Apel Craiova.

Reamintim că femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pe 7 octombrie 2015, în jurul orei 6.00, fiind suspectată că şi-a omorât bărbatul în bătaie. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în noaptea de luni spre marţi (5/6 octombrie), Vasilica Vîrban a solicitat o ambulanţă la domiciliul său din municipiul Calafat, susţinând că soţul său, Mihai Sergiu Vîrban, de 69 de ani, s-a întors bătut de la cârciumă. Medicii l-au găsit mort când au ajuns şi bătut rău, stabilindu-se că avea multiple fracturi costale şi un traumatism de coloană vertebrală. Anchetatorii au luat-o la întrebări pe soţia bărbatului, care a susţinut sus şi tare că acesta s-a întors bătut acasă, însă potrivit anchetatorilor, leziunile suferite de bărbat nu îi permiteau acestuia să se deplaseze, astfel că a ajuns după gratii pentru omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au finalizat cercetările în acest caz şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a femeii, dosarul înregistrându-se pe 27 ianuarie a.c. pe rolul Tribunalului Dolj. La sfârşitul lunii martie cauza a ieşit din camera preliminară şi a început judecarea procesului.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.