Halloween party ideas 2015

„Astăzi, minte-mă frumos!’’, este un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu muzică de bună calitate.

Momentele de comedie sunt susținute de actorii Vasile Muraru și Valentina Fătu, și aduc în fața spectatorilor o multitudine de situații și personaje, bine conturate, de-a lungul spectacolului, existând multe schimbări de costume.

Bianca Sârbu,  o artistă cu mare priză la public, în plină ascensiune, carismatica şi foarte talentata, va asigura  partea  muzicală a acestui spectacol, care  durează aproximativ 2 ore.

Preţ bilet: 15 lei pentru elevi şi 20 lei pentru adulţi.

Spectacolul va putea fi vizionat de către calafeteni Joi, 29 Septembrie 2016, de la ora 18:00 la Casa de Cultură Calafat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.