Calafetean reţinut pentru dare de mită

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Azi noapte, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Calafat, județul Dolj, care a fost prins în timp ce oferea mită unui polițist craiovean.

Un echipaj de siguranță publică al Secției 3 Poliție a oprit marţi pentru control o autoutilitară, care se deplasa pe strada Caracal din Craiova, condusă de V. Ionuţ, de 33 de ani, din Poiana Mare, Dolj, moment în care proprietarul acesteia, S. Stelian, de 54 de ani, Calafat, Dolj, le-a înmânat polițiștilor un plic cu mai multe documente și bancnote de 100 de lei, fără a putea stabili suma exactă. Astfel, bărbatului i s-a restituit plicul şi i-au comunicat expres ce documente trebuie prezentate.

Întrucât nu au prezentat documentele solicitate, poliţiștii au luat măsura conducerii la sediul secţiei, moment în care au anunţat telefonic conducerea Inspectoratului Județean de Poliție și ulterior au fost informații ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj.

La sediul secţiei, agent principal de poliție Pîrvuleţu Valentin a luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto cu amendă de 1000 lei pentru lipsă asigurare auto, totodată dispunând reţinerea plăcuţelor de înmatriculare şi a certificatului.

În aceeași seară, S. Stelian le-a declarat poliţiştilor că se va întoarce în cursul zilei de 31 august la unitatea de poliție pentru a prezenta documentele justificative ale mărfii, totodată solicitând numărul de telefon personal al agentului principal Pîrvuleţu Valentin.

Astfel, ieri, polițistul a fost contactat telefonic de suspect care i-a solicitat să se întâlnească în particular, ocazie cu care a fost organizat flagrantul, S. Stelian fiind prins în timp ce îi oferea agentului de poliţie suma de 2000 de lei.

Bărbatul de 54 de ani a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar în baza probatoriului administrat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore.

Agent principal de poliție Pîrvuleţu Valentin, în vârstă de 34 de ani, își desfășoară activitatea la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Secției 3 Poliției, acesta fiind recrutat din sursă externă în anul 2006, mare parte din cariera de polițist acestuia fiind la Postul de Poliție Coțofenii din Dos. Polițistul este un exemplu, fiind la a doua situație de acest fel, în anul 2011 doi conducători auto i-au oferit suma de 2000 lei  pentru a nu le întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.