Doi cetățeni irakieni ascunşi într-un camion cu calorifere, depistaţi la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi într-un camion cu calorifere, doi cetățeni irakieni care intenţionau astfel să intre fraudulos în România.

În data de 18.09.2016, în jurul orei 14.30, autorităţile de frontieră de la Punctul de Trecere Calafat au fost sesizate de un șofer de camion despre faptul că în remorca TIR-ului ce aştepta la controlul de frontieră înaintea sa, se afla o persoană care loveşte prelata mijlocului de transport, din interior.


Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă comună de control formată din poliţişti de frontieră bulgari şi români care a constatat că mijlocul de transport este încărcat cu calorifere, iar sigiliul vamal al acestuia este rupt. În urma controlului amănunţit asupra compartimentului marfă au fost descoperite ascunse printre bunurile transportate, două persoane de sex masculin.

La cercetări s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni irakieni în vârstă de 19, respectiv 24 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în camion în Turcia şi intenţionau să ajungă în Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi migranţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.