Jo va cânta la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic "Independenţa" Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Joi, 3 Noiembrie, la Casa de Cultură din Municipiul Calafat va avea loc Balul Bobocilor organizat de clasa a-XIII-a A de la Liceul Teoretic "Independenţa". Balul Bobocilor va începe de la ora 18:00. Invitat special va fi frumoasa artistă Jo, iar balul va fi prezentat de Bianca Adam cunoscută pe YouTube sub numele de "Tequila". 

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 Octombrie și vor veni în două rânduri astfel: 

1st wave(3 - 27 Octombrie):15 lei
2nd wave(27 Octombrie - 3 Noiembrie):20 lei


6 fete, 6 băieți. Toți dornici de titlul de Miss&Mister boboc 2016. Alatura-te nouă și vom afla împreună cine s-a străduit cel mai mult și îl va obține! Va așteptăm.



(Jo) Pe numele ei real, Ioana Bianca Anuta, s-a nascut in Slatina, pe 29 august 1994, orasul in care a absolvit Colegiul National “Radu Greceanu”.
Inceputurile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X Plod, la vremea aceea singura trupa de rock formata din copii. Timp de aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participand la numeroase concursuri muzicale.
De la 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiaza actorie, sectia teatru, la Universitatea Hyperion.
In anul 2009, participa in Finala Eurovision Junior Romania cu piesa “Girls don’t cry” si este reprezentanta Romaniei la celebrul concurs.
Anul 2012 vine cu participarea in cadrul concursului X Factor, unde tanara artista isi demonstreaza calitatile vocale si se claseaza pe locul al doilea in finala concursului. Dupa experienta X Factor, Ioana Anuta devine Jo si concureaza alaturi de alti artisti importanti din muzica romaneasca in emisiunea “Te cunosc de undeva”, avand parte de multe transformari spectaculoase.
Vara anului 2013 ii aduce rolul de prezentator in cadrul unei emisiuni de divertisment de la TVR, moderand zilnic emisiunea, in direct, de la malul marii.
In 2014, colaboreaza cu Uddi pentru single-ul “Lasa-ma pe mine”. S-au vazut, au concurat unul impotriva celuilalt la X Factor, s-au placut si au lansat videoclipul „Lasa-ma pe mine”, primul clip din cariera ei pentru Jo.
Tot in 2014, Jo lanseaza o noua piesa si un nou videoclip, de aceasta data alaturi de Dorian Popa. Piesa “Dragoste nebuna” este compusa de catre artista, alaturi de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G si Adrian Tutu.
Un nou an, 2015, primul single solo lansat de catre tanara artista si primul mare succes din cariera ei. Piesa “Soapte” a fost lansata in luna iubirii si vorbeste despre sentimentul reconfortant pe care il ofera iubirea impartasita, cu fiecare atingere, sarut si experienta traite alaturi de sufletul pereche.
Dupa cateva luni, tot in 2015, Jo colaboreaza cu Randi si lanseaza single-ul si videoclipul “Pana vara viitoare”. In 24 de ore de cand a fost lansata, piesa a adunat peste 300.000 de vizualizari. Single-ul “Pana vara viitoare” cucereste topurile muzicale si depaseste in doar 5 luni de la lansare, 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.
In noiembrie 2015, J0 colaboreaza cu Geørge (ex Jorge) pentru single-ul “Nimeni nu-i perfect”, lansat alaturi de un videoclip care traduce in imagini o serie de trairi care ne duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood.

Piese din portofoliu:


  • Jo feat Juju - Înapoi - 2013
  • Ovi feat Jo - Nimeni - 2013
  • Uddi feat Jo - Lasă-mă pe mine - 2014
  • Jo feat Dorian Popa - Dragoste nebună - 2014
  • Jo - Șoapte - 2015
  • Jo feat Randi - Până vara viitoare - 2015
  • GEØRGE feat Jo - Nimeni nu-i perfect - 2015
  • Jo - Mesajul meu - 2016
  • Jo- Cu un picior în rai - 2016



After party: CLUB AMFITEATRU!!! 
KISS FM PARTY BY ROYAL MODELS AGENCY 
Ne distrăm până în zori cu DJ SAFTA și MC TOM. 
Intrarea la after party se face în mod exclusiv în baza biletului de la bal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.