Halloween party ideas 2015

Conform IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:45, lucrători ai Postului de Poliţie Ciupercenii Noi au fost sesizaţi cu privire la faptul, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că M.GEORGICĂ, 40 de ani, din aceeaşi localitate, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, iar la o intersecţie a lovit gardul unei locuinţe.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.