Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat o cetăţeană filipineză care intenționa să intre ilegal în România, ascunsă în cabina unui automarfar condus de soțul ei, un cetăţean german.

În data de 20.11.2016, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul german E.U., în vârstă de 52 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria.În urma analizei de risc, echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit al camionului şi cabinei șoferului, ocazie cu care a descoperit, ascunsă sub o pătură, pe patul de odihnă al șoferului, o persoană de sex feminin.

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză se numeste  Lealiza C., în vârstă de 46 de ani, cetățean filipinez.

Cu ocazia studierii documentelor descoperite asupra acesteia, s-a constatat faptul că cetățeana filipineză are pașaportul expirat, este soția cetățeanului german care conducea automarfarul TIR și nu îndeplinea condițiile legale de intrare în România.

Conform  protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoanele în cauză și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.