Halloween party ideas 2015

O femeie de 72 de ani, din comuna doljeană Maglavit, a rămas fără mai multe bunuri pe care le ţinea în beciul locuinţei dar şi în casă, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie. 

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate l-au depistat, ieri, pe presupusul autor al furtului, un tânăr de 24 de ani din Maglavit. Acesta a reuşit să sustragă 20 de litri de vin, un radiocasetofon, un pick-up şi un sac de făină grâu, creându-i femeii un prejudiciu de aproximativ 560 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 45%. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.