Halloween party ideas 2015

Aseară, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat sub escortă de la P.C.T.F Calafat, sensul de intrare în țară, pe S. Georgiev, în vârstă de 55 de ani, persoană cu dublă cetăţenie bulgară şi rusă. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Bulgaria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracţiuni de omor.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care au emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.