Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar, căutat de autorităţile bulgare pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

În data de 12.01.2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, călătorind cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar Nikola T., în vârstă de 50 ani.

Cu ocazia efectuarii formalităţilor de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de catre autoritatile bulgare din data de 23.10.2015.

În urma verificărilor suplimentare,  a rezultat faptul că acesta este urmărit internațional prin INTERPOL, fiind căutat de către autoritățile bulgare in vederea arestarii si extradarii pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

Cetățeanul bulgar a fost predat unei echipe operative din cadrul Poliției Municipiului Calafat pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.