Halloween party ideas 2015

În data de 14.02.2017, ora 16:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat - Formaţiunea Poliţie Rutieră, aflându-se în timpul executării serviciului, l-au depistat pe B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea, pe D.N. 56 D, în  Calafat, o autoutilitară, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.