Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean român care conducea  un autoturism marca Audi, în valoare de aproximativ 22.000 de lei, căutat de autoritățile italiene.

În data de 25.04.2017, în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetățeanul român Sorin P., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza județului Vâlcea, conducând un autoturism marca Audi, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare în Bulgaria.

În urma verificărilor suplimentare efectuate de către polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2001, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în urmă cu un an de zile .

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat mașina de la un prieten și nu ştia că este cautată de autorități.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului în valoare de aproximativ 22.000 de lei, în cauză fiind întocmite acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.