Halloween party ideas 2015


Polițiștii de frontieră doljeni au depistat doi bărbați, un cetățean român și un cetățean bulgar, care conduceau autoturisme pentru care au prezentat la controlul de frontieră documente false.

În data de 01.04.2017, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul român Daniel G., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că talonul de inspecție tehnică prezentat nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În data de 03.04.2017, în jurul orei 01.30, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar Kamen R., în vârstă de 47 de ani, conducând un microbuz marca Volkswagen.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat faptul că talonul de inspecție tehnică periodică nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.