Halloween party ideas 2015


Conform IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 21:45, pe D.J. 553, în comuna Ciupercenii Noi, lucrătorii Formaţiunii Rutiere Calafat l-au depistat în trafic pe Marin R., de 61 de ani, din Timişoara în timp ce conducea o autoutilitară având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul Municipiul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.