„CROSS-BORDER PARTNERSHIP FOR TRAINING AND LABOUR MOBILITY IN THE JURIDICAL FIELD”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Kiril Atanasov Gruev, Decanul Baroului Vidin si Lucian-Bernd Sauleanu, Decanul Baroului Dolj
Referitor la implementarea metodologiei de realizare a unui studiu privind angajabilitatea și mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră Dolj-Vidin, în domeniul juridic în cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, Cod proiect 16.4.2.023, Cod sistem ROBG-162.

Baroul Dolj împreună cu Baroul Vidin implementează metodologia de realizare a unui studiu privind angajabilitatea și mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră Dolj-Vidin, în domeniul juridic, în cadrul proiectului “Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, system code ROBG-162.

Un obiectiv esențial al studiului este acela de a identifica nevoile și ariile de angajabilitate, dar și condițiile în care membrii grupului țintă (studenții și absolvenții de studii superioare), vor putea deveni mai mobili în cadrul regiunii transfrontaliere. Un al doilea obiectiv principal al studiului este acela de a identifica nevoia posibililor angajatori (societăți comerciale, instituțiile administrației publice etc.) de personal cu studii juridice, dar și nevoia de dezvoltare continuă a actualilor și viitorilor angajați în domeniul juridic.

Pentru a îndeplini aceste obiective, echipe de experţi din cadrul Baroului Dolj, România și Baroului Vidin, Bulgaria, vor colecta date și analiza informații teoretice și empirice, urmând ca acestea să fie folosite ca bază de date primară pentru rețeaua de centre juridice transfrontaliere înființată în cadrul proiectului, dar și pentru fundamentarea unei ”strategii comune privind angajabilitatea și mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră, în domeniul juridic”.

Mai multe informații referitoare la implementarea metodologiei de realizare a studiului pot fi obținute online de pe site-ul proiectului, www.JurisCBP.ro, site-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro sau personal de la:

Centrul Juridic Tranasfrontalier Român: bdl. Carol I, nr. 1, bl. 17D Craiova, Dolj, cod postal 200678, tel. +40351408430, fax +40251413940, e-mail centrul_juridic_transfrontalier@barouldolj.ro;

Centrul Juridic Transfrontalier Bulgar: Str Targovska, nr.2, Vidin, 3700, tel. +359 600 708, fax +359 600 708, e-mail vidinjuridicalcentre@gmail.com.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria (program finanțat de UE din Fondul European de Dezvoltare Regională), Axa Prioritară 4 „O regiune calificată și incluzivă“, Obiectivul Specific „Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în privinţa ocupării şi mobilităţii forţei de muncă“.

Valoarea totală a proiectului este de 430.114,34 Euro, din care sprijinul acordat de către Uniunea Europeană este în valoare de 365.597,19 Euro, iar contribuția de la bugetele de stat ale României și Bulgariei este în sumă de 55.914,86 Euro. Contribuția proprie a partenerilor de proiect este de 8.602,29 euro.

COMUNICAT DE PRESĂ 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.