"ZILELE ORAŞULUI DĂBULENI " 18-20 AUGUST 2017

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Te aşteptăm în perioada 18 august - 20 august 2017 la " ZILELE ORAŞULUI DĂBULENI"!

În cele trei zile de sărbătoare, atmosfera de pe Platforma de desfacere a produselor agricole din Dăbuleni va fi intretinută de artişti de renume, de muzică, joc şi voie bună.
Vă promitem un weekend plin de distracţe! 

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și  grătare încinse la maxim pline de bunatati ce-ti fac cu ochiul și stropite cu bere rece din belșug.

Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, , vinuri, diversitatea de brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.

Ziua de vineri, 18 august, va debuta cu multe surprize pentru tineret si nu numai: DJ Killer si Mc Darius vor incinge atmosfera de pe platou cu o seara de clubbing, muzica buna si multe surprize pentru cei ce ne vor trece pragul.

Sambata,19 august vom avea parte de foarte multe surprize: intalnirea cu fii si fiicele satului, parada portului popular, urmate de un regal folcloric alaturi de indragitii interpreti Maria Ghinea si Constantin Enceanu. Seara vom avea doua recitaluri deosebite: talentatul DORIAN POPA si frumoasa cantareata CORINA.

Si ziua de duminica va fi una speciala, cu numeroase daruri pentru toata lumea: Mirela Zisu, Maria Rotaru, Nicu Dumitrica, Victorita Lacatusu ne vor incanta cu folclorul autentic romanesc, dupa care vom petrece impreuna cu TRUPA  DATINA, seara fiind incheiata cu un show si recital de exceptie What's Up!
Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, pentru a sarbatori si pentru a ne bucura impreuna!

 Vă aşteptam din 18 până în 20 august pe Platforma de desfacere a produselor agricole Dăbuleni. Eveniment prezentat de Primaria Orasului Dabuleni si  Autentic Events.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.