Cercetați penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii Noi şi Desa, au organizat, ieri, o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor la regimul silvic.

Cu ocazia acestei acţiuni, oamenii legii au depistat, în pădurea Rotunda, aparţinând Ocolului Silvic Calafat – Cantonul Silvic nr. 15 , pe I. Gigel, de 28 de ani şi G. Ion, de 48 de ani, ambii din comuna Ciupercenii Noi, care tăiaseră şi secţionaseră cu un motofierăstrău mecanic, 7 arbori, esenţă salcâm, cu diametre cuprinse între 16-20 cm și se pregăteau să încarce lemnul tăiat ilegal într-un autovehicul. Materialul lemnos a fost reținut de poliţişti în vederea confiscării, iar motofierăstrăul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţişti din Ciupercenii Noi i-au prins, ieri, în flagrant, în pădurea particulară Ghidicelu, pe M. Ionuţ, de 29 de ani și C. A., de 17 ani, ambii din comuna Ciupercenii Noi, care tăiaseră şi încărcaseră într-un atelaj hipo, 22 de arbori din specia salcâm, cu diametre cuprinse între 8 şi12 cm.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, urmând ca Ocolul Silvic Calafat să comunice cantitatea și prejudiciul produs ca urmare a comiterii faptei penale.

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.