Acțiune preventivă a polițiștilor din Calafat pentru prevenirea scandalurilor la grătare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Conform IPJ Dolj, ieri, 30 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au executat o activitate, în Pădurea Ciupercenii Vechi, în punctul ,,La Pini”, cu scopul de a preveni actele de violență generate de consumul de alcool sau alte stări tensionate, având în vedere sărbătorirea zilei de 1 Mai, când membrii comunității se organizează în grupuri şi merg în natură la picnicuri și grătare.

S-au purtat discuții cu persoanele prezente, având ca temă respectarea normelor de conviețuire socială, (Lg. 61/1991), Legea privind protecția animalelor nr. 205/2004 Rep., dar şi Legea nr. 54/2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic. De asemenea, au fost purtate discuţii și cu referire la prevenirea accidentelor de circulație, fiind dezbătute prevederile Codului penal și ale OUG 195/2002 Rep..

Poliţiştii au desfăşurat şi activităţi pe linie rutieră, în municipiul Calafat, constatând abateri pentru care au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 R., în valoare de 4620 lei.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.