Șofer rănit după ce a intrat cu mașina în stația PECO

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

UPDATE.

Un doljean de 46 de ani a fost rănit ușor duminică, în jurul prânzului, după ce a intrat cu un Nissan direct într-o stație peco amplasată la intersecția străzilor Caracal și Ana Ipătescu din municipiul Craiova. În accident a fost rănită ușor și soția șoferului, care ocupa locul din dreapta-față al mașinii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs din vina șoferului de 46 de ani, care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga.

„Un şofer de 46 de ani, din Maglavit, care conducea un autoturism pe strada Caracal, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției şi a intrat în staţia peco din zonă“, au precizat polițiștii doljeni.

Autoturismul scăpat de sub control a fost avariat serios după ce a lovit un stâlp de susținere al stației peco, dar și mai multe produse expuse pe trotuar. Atât șoferul, cât și soția acestuia, care ocupa locul dreapta-față al mașinii, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.

Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferul de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Calafat, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, astăzi, după un accident produs în Craiova.

Potrivit datelor IPJ Dolj, bărbatul conducea un Nissan pe strada Caracal, din municipiu, către centrul comercial Bănie, iar la intersecția cu strada Ana Ipătescu, a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina direct în stația PECO.


Nu au fost avariate pompele de alimentare cu combustibil, însă mașina s-a făcut praf în partea din față. Șoferul care era singur în mașină, a fost transportat la spital pentru investigații.

Polițiștii spun că nu consumase alcool, rezultatul testării cu etilotestul fiind negativ. 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.